Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil

biosilk-hydrating-therapy-maracuja-oil

1. Før bruk…

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil anbefales for det meste for tørt, skadet, fargebehandlet og langt hår. Hovedoppgaven er å gi fuktighet, regenerere og styrke. Den kommer i en flaske med størrelse på 15 ml, uten noen applikator. Pakken festes kun med en plasthette og kork.

Produktet er bredt tilgjengelig; du kan kjøpe det på parfymeriet, små kosmetikkbutikker og til og med på billigbutikker.

2. Ingredienser

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil inneholder olje fra pasjonsfrukt – en eksotisk frukt som vokser i Søramerika. Denne planten er rik på Omega 6-fettsyrer og vitamin A, K og E. Den er perfekt til pleie av ansiktshud, kropp, hår og negler. Det interessante er at du ikke vil finne noen alkoholer eller andre stoffer som kan tørke ut håret ditt i Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil. Tvert imot inneholder dette produktet proteiner og silikoner som har nærende og beskyttende egenskaper.

3. Resultater og egenskaper

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil har fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Den regenererer flisete tupper, glatter ut håret og gir det glans. Produktet gjør også styling lettere. Takket være innholdet av vitaminer og andre aktive ingredienser, forbedrer oljen den generelle tilstanden og utseendet til håret. I tillegg dufter den godt kog kan være en mindre dyr erstatning for høykvalitetsprodukter med samme resultater og egenskaper.

4. Påføring

Dessverre er ikke Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil utstyrt med noen form for applikator. Derfor, når man bruker den, må man være forsiktig så man ikke søler for mye av produktet. Bruk det før og etter sjamponering i tørt eller fuktig hår. Sørg for å gni den inn fra midtlengden og nedover, og fokuser på hårtuppene. Pakken er svært liten, noe som er grunnen til at du må kjøpe den på nytt annenhver måned.

5. Konsistens, varighet og duft

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil har en svært fin duft. Du vil kunne ane den eksotiske aromaen til pasjonsfrukt. Men det er ikke noe effektivt produkt – en flaske inneholder bare noen få ml. Den har en delikat formel som ikke etterlater seg noe tungt belegg på håroverflaten.

Hvorfor liker du Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil?

  • gir fuktighet, regenererer og styrker
  • inneholder den eksotiske frukten fra pasjonsblomsten
  • svært fin duft
  • lett konsistens som ikke tynger ned håret
  • bredt tilgjengelig

Hvorfor liker du ikke Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil?

  • flaske uten forstøver/applikator
  • ikke særlig effektiv
  • resultatene varer ikke lenge
  • liten størrelse tvinger deg til å kjøpe ny flaske annenher måned
  • prisen øker ved hyppige kjøp.