Dove Pure Care Dry Oil

dove-pure-care-dry-oil

1. Før bruk…

Dove Pure Care Dry Oil anbefales for alle hårtyper. Hovedegenskapene til produktet er: næring, beskyttelse og å gi glans. Det er 100 ml i en flaske, og denne er utstyrt med en svært liten pumpe.

Produktet er tilgjengelig i alle parfymerier.

2. Ingredienser

Kokosolje, søtmandelolje, solsikkeolje, palmeolje og macadamiaolje er de viktigste komponentene i produktet. De tar vare på alle typer hår og hodebunn. De kan virkelig utrette mirakler. Men mennesker med sensitiv hodebunn og ekstremt skadet hår bør ikke bruke Dove Pure Care Dry Oil. På begynnelsen av ingredienslisten finner du parafinvoks som kan forstyrre arbeidet til talgkjertlene og gi irritasjoner. Produktet inneholder også silikoner, alkoholer og parfyme.

3. Resultater og egenskaper

Takket være Dove Pure Care Dry Oil får håret ditt næring og blir glatt og mykt. Til tross for at den inneholder parafin, har den en lett konsistens – etterlater seg ikke noe fettlag på håroverflaten. Produktet beskytter hår og hodebunn mot skadelige ytre faktorer, samt mot mekanisk og kjemisk skade. Hvis du bruker produktet jevnlig, kan du forvente spektakulære resultater.

4. Påføring

Først av alt påfører du tre eller fire doseringer av produktet i håndflatene og gnir dem sammen for å varme det opp. Så fordeler du det jevnt i rent hår. Start fra midtlengden og nedover, og fokuser på tuppene. Så føner du og styler håret slik du foretrekker. Hvis du får oljen i øynene, må du skylle med kaldt vann umiddelbart. Du kan også bruke Dove Pure Care Dry Oil på en annen måte. Påfør den før sjamponering for å gi næring til håret. Etter rundt 30 minutter skyller du ut og vasker det. For å gi fuktighet og motstandskraft påfører du oljen i rent hår. Bruk produktet daglig eller som en tilsetning i masker og balsam for å styrke håret ditt.

5. Konsistens, varighet og duft

Duften til Dove Pure Care Dry Oil er svært intens og kan irritere noen brukere. Konsistensen er lett og absorberes raskt. Den tynger ikke ned håret eller gjør at det klistrer seg sammen. Produktet er svært effektivt – en pakke er nok til nesten et års forbruk.

Hvorfor liker du Dove Pure Care Dry Oil?

  • gir næring og beskyttelse til skadet hår
  • gir glans og mykhet
  • inneholder kokosolje, søtmandelolje, solsikkeolje, palmeolje og macadamiaolje
  • stor variasjon i bruksmåte
  • svært effektivt produkt
  • lett konsistens, absorberes raskt

Hvorfor liker du ikke Dove Pure Care Dry Oil?

  • parafin kan irritere
  • irriterende duft
  • det er kun regelmessig bruk som kan gi de ønskede resultatene