Isana Professional Haare Oil Care

isana-professional-haare-oil-care

1. Før bruk…

Isana Professional Haare Oil Care anbefales for pleie av tørt hår med flisete tupper. Produktet glatter ut håret og forhindrer videre skade. Det kommer i en flaske på 200 ml. Pakken er utstyrt med en lettvint pumpe.

Oljen kan kjøpes i ethvert parfymeri eller butikker med skjønnhets- og hårprodukter.

2. Ingredienser

Hovedingrediensen til Isana Professional Haare Oil Care er arganolje og sheasmør. Arganolje inneholder naturlige antioksidanter, har regenererende og nærende egenskaper. Sheasmør har sterke fuktighetsgivende egenskaper og anbefales til pleie av hår med lav porøsitet, som ikke er tørt med flisete tupper. Bruker du produktet feil, kan det gjøre mer skade enn gagn.

3. Resultater og egenskaper

Isana Professional Haare Oil Care regenererer og gir fuktighet til hårtuppene og forhindrer at de skades ytterligere. Det gir glans og glatthet. I tillegg beskytter produktet hårtuppene under føning, utretting og krølling. Bruker du det jevnlig, vil hyppige stylingbehandlinger ikke være noen trussel for håret ditt. Videre kan produktet gjøre hodebunn og hår fett, derfor er det bedre å ikke bruke det over hele. Dessverre forbedrer ikke Isana Professional Haare Oil Care den generelle tilstanden til hodebunnen, og gir ikke næring i dybden, men kun en umiddelbar, midlertidig beskyttelse.

4. Påføring

Bruken av Isana Professional Haare Oil Care er svært enkel. Flasken er utstyrt med en pumpe. Produktet bør påføres i små mengder – for mye av produktet kan gjøre håret fett. Produsenten anbefaler å bruke det over hele hårlengden og hårtuppene. Lagre det i skygge for å beskytte det mot direkte sollys. Videre er det ikke noen grunn til bekymring om du ser noe bunnfall på bunnen av flasken. Det er helt normalt når det gjelder innholdet til oljer.

5. Konsistens, varighet og duft

Isana Professional Haare Oil Care er nok til over et års behandling. Den har semiflytende konsistens som er lett å fordele over hele håret. Dessverre kan den ubehagelige duften støte fra seg noen brukere.

Hvorfor liker du Isana Professional Haare Oil Care?

  • den beskytter hårtuppene
  • den inneholder arganolje og sheasmør
  • den har lett påføring
  • den er effektiv

Hvorfor liker du ikke Isana Professional Haare Oil Care?

  • den kan gjøre hår og hodebunn fet
  • ubehagelig duft
  • virker midlertidig
  • gir ikke kompleks pleie
  • hvis den ikke lagres ordentlig (beskyttet fra direkte sollys) kan den miste sine verdifulle egenskaper