Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil

kardashian-beauty-black-seed-dry-oil

1. Før bruk…

Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil anbefales for tørt, skadet, langt og fargebehandlet hår. Hovedegenskapene til produktet inkluderer: glattende, irritasjonslindrende, regenererende og fuktighetsgivende. En pakke inneholder 15 ml av produktet. Flasken er ikke utstyrt med noen form for applikator.

Oljen kan kjøpes på nett og i mange parfymerier.

2. Ingredienser

Hovedingrediensen til produktet fra Kardashiansøstrene er svartfrøolje. Dette unike preparatet inneholder Omega 3, Omega 6 og Omega 9-fettsyrer, vitamin E, betakaroten, biotin, mikronæringsstoffer og antioksidanter. Videre gir svartfrø helbredende egenskaper. Det sies at det helbreder flass og reduserer overdreven talgutskillelse. Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil inneholder også naturlig silke, silikoner, bløtgjøringsmidler, fargestoffer og duftstoffer.

3. Resultater og egenskaper

Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil gir regenerering og lindring – den gjenoppbygger skadet hår og forsegler skjellaget. Den gir også glans, fuktighet og motstandskraft. Håret blir mye lettere å børste og style på den måten du alltid har ønsket. Produktet absorberes raskt og etterlater seg ikke noe fettlag på håroverflaten. Den forhindrer også flisete tupper og krusete og statis hår. Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil hjelper å overvinne flass og lindrer hodebunnsirritasjoner.

4. Påføring

Bruk av Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil er ekstremt lett, til tross for det faktum at flasken ikke er utstyrt med forstøver. Vil du at håret ditt skal være silkeglatt og glansfullt, bruk produktet etter sjamponering og føning. Vil du gi håret fuktighet, gni den inn i håret etter hårvask men før du føner. Videre må du huske at du må varme oljen opp i håndflatene før hver påføring. Videre vil ikke denne lille pakken (bare 15 ml) vare særlig lenge. Etter to til tre måneder vil du være nødt til å kjøpe en ny flaske.

5. Konsistens, varighet og duft

Hva betyr det at Kardashian Beauty Black Seed Oil er en tørr olje? Et slikt produkt absorberes raskt og gir glans uten å etterlate seg noe klissete belegg. Det er nok med bare en dråpe av produktet til en enkelt påføring. Bruker du på denne måten vil produktet vare lengre. Når det gjelder duften har den blitt designet av Kardashiansøstrene.

Hvorfor liker du Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil?

  •  den regenererer, gir fuktighet og lindrer hodebunnsirritasjoner
  • inneholder svartfrøolje
  • den er en tørrolje
  • den absorberes raskt

Hvorfor liker du ikke Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil?

  • liten størrelse
  • den er ikke effektiv
  • hvis du vil oppnå bedre resultater må du kjøpe enda en flaske
  • tilgjengelig kun i store parfymerier og på nett