L’Oreal Mythic Oil

loreal-mythic-oil

1.Før bruk…

L’Oreal Mythic Oil anbefales for å pleie alle hårtyper. Hovedoppgaven er å gi glans, glatthet og å forhindre krusethet. En flaske inneholder 100 ml av produktet. Pakken er utstyrt med en pumpe som er lett å bruke.

Produktet er tilgjengelig i de fleste parfymerier eller nettbutikker.

2. Ingredienser

Avokadoolje og druefrøolje er de to viktigste komponentene til L’Oreal Mythic Oil. Den første refereres ofte til som oljen av syv vitaminer. Den gir nærende, fuktighetsgivende og regenererende egenskaper. Avokadoolje pleier både hår og hodebunn. Den styrker hårsekkene og forhindrer overdrevent hårtap. Den andre komponenten – druefrøolje – er en naturlig antioksidant. Den mykgjør, styrker og gir hodebunnen næring. Videre inneholder oljene i L’Oreal Mythic Oil fettsyrer: Omega 3 og Omega 6. Disse stoffene har fordelaktig påvirkning på hodebunnens tilstand. Videre består også produktet av silikoner og duftstoffer.

3. Resultater og egenskaper

L’Oreal Mythic Oil har allsidig bruk. Under første påføring gir den næring til både hår og hodebunn. Den gir håret en sunn glans og gjør det vakkert. Produktet temmer uregjerlig hår og gjør styling lettere. L’Oreal Mythic Oil gir hodebunn og hår fuktighet, styrker hårsekkene og bremser hårtap. Takket være vitaminene og mineralene i produktet blir håret ditt sunt og slående. Håret blir mykt og silkeaktig å ta på.

4. Påføring

Det er svært lett å bruke L’Oreal Mythic Oil. Produktet kan påføres i tørt eller vått hår. Hvis håret ditt er tykt og langt bruker du en eller to doseringer. Har du tynt og kort hår bruker du halve dosen. Husk å fordele produktet jevnt over hele håret og gni det inn i tuppene. Så fort produktet er absorbert kan du føne og style håret som vanlig. Videre kan du også påføre produktet i hårtuppene for å beskytte dem mot overtørking og ytterligere skade.

5. Konsistens, varighet og duft

L’Oreal Mythic Oil har en semiflytende konsistens som ikke tynger ned håret. Produktet er svært effektivt – en flaske er nok til flere måneders jevnlig bruk. Produktet har en lett blomsterduft som fordamper kort tid etter påføring.

Hvorfor liker du L’Oreal Mythic Oil?

  • Gir motstandskraft,
  • Temmer uregjerlig, krusete og statisk hår
  • Inneholder oljer som er rike på vitaminer og mineraler
  • Oljen kan påføres i tørt eller fuktig hår
  • Formelen tynger ikke ned håret
  • Produktet er svært effektivt
  • Den har en lett og behagelig duft
  • Tilgjengelig i alle parfymerier

Hvorfor liker du ikke L’Oreal Mythic Oil?

  • Duften kunne vart lenger