Nanoil Hårolje

Nanoil Hårolje -Produktet vil regenerere skadet hår

1.Før du bruker den…

Nanoil Hårolje har allsidig effekt. Produsenten utviklet tre typer av produktet, slik at det vil kunne ta vare på forskjellige hårtyper og hjelpe med å håndtere forskjellige hår- og hodebunnsproblemer. Du kan velge blant Nanoil for hår med lav porøsitet, Nanoil for hår med medium porøsitet, og Nanoil for hår med høy porøsitet. Produktet kan kjøpes på nett, på den offisielle nettsiden.

En flaske inneholder 100 ml av produktet.

2. Ingredienser

Sammensetningen til hver av håroljene fra Nanoil er matchet til forskjellige hårtyper. Nanoil for hår med lav porøsitet inkluderer: furuolje, kokosolje, arganolje, lakserolje, sheasmør, maracujaolje, babassuolje, monoiolje, cupuacusmør, samt kerastim, baicapil, pantenol, vitamin A og E og solbeskyttelse. Nanoil for hår med medium porøsitet inneholder arganolje, marulaolje, jojobaolje, maracujaolje, kokosolje, kerastim, baicapil, silke, vitamin A og E, UV-filter. I versjonen for hår med høy porøsitet finner du: mandelolje, nattlysolje, avokadoolje, maracujaolje, bomullsfrøoljle, pantenol, keratin, lanolin, kerastim, baicapil, solbeskyttelse, vitamin E og silke.

3. Resultater og egenskaper

Nanoil Hårolje vil ta vare på håret og hodebunnen din. Produktet vil regenerere skadet hår, gi beskyttelse mot høye temperaturer, frie radikaler og andre skadelige ytre faktorer. Nanoil Hårolje gir fuktighet til dehydrert hår, gir hårsekkene mange næringsstoffer og forskjønner hodebunnen. I tillegg polerer produktet matt hår, glatter ut krusete og statisk hår, temmer uregjerlig hår. Takket være produktet er det lettere å børste eller å lage en fin frisyre.

4. Påføring

Nanoil Hårolje kan brukes på flere forskjellige måter. Du kan påføre den i tørt eller fuktig hår. Den vil virke bra etter føning som polering og prikken over i-en. Videre kan den kombineres med de hårmaskene, balsamene eller serumene du liker best for å styrke virkningen deres. For å bremse hårtap og øke hårvekst bør du gni Nanoil Hårolje inn i hodebunnen.

5. Konsistens, effektivitet og duft

Nanoil Hårolje har en delikat formel. Den er lett å påføre og absorberes raskt uten å gjøre håret trevlete. En flaske på 100 ml er nok til en lang behandling som gir slående resultater. Duften av Nanoil Hårolje er frisk og behagelig.

Hvorfor vil du like Nanoil Hårolje?

  • Den tar vare på hår og hodebunn
  • Gir fuktighet, glatter ut og polerer håret
  • Beskytter håret mot skade
  • Styrker og regenererer håret
  • Forsterker den naturlige hårfargen
  • Påføringen av produktet er svært lett og tar bare et minutt
  • Oljen inneholder naturlige ingredienser og mange ekstra fordelaktige ingredienser
  • Den er svært effektiv
  • Har vektløs konsistens

Hvorfor vil du ikke like Nanoil Hårolje?

  • oen foretrekker en sterkere duft