Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase

gliss-kur-ultimate-color-bi-phase

1. Før bruk…

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase olje er utformet for fargebehandlet hår som mangler glans. Produktet gir fargebeskyttelse og forhindrer skadevirkningene fra solstråling. Den kommer i en størrelse på 100 ml. Produktet har en lett formel som skal påføres i håret ved hjelp av en spesiell forstøver.

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase kan kjøpes i mange parfymerier og nettbutikker.

2. Ingredienser

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase inneholder aprikoskjerneolje. Denne er rik på potassium, fiber, vitamin A, C og E, og olje- og linolsyre. Stoffene den inneholder har helbredende og forskjønnende egenskaper. Blant de aktive ingrediensene finner du også: alkoholer, glyserin, keratin, melkesyre og andre stoffer, som farge- og duftstoffer. Uansett bør folk med sensitiv hodebunn la være å bruke produktet på grunn av innholdet av glyserin.

3. Resultater og egenskaper

Denne tofasede oljen gir beskyttelse. Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase bevarer den naturlige hårfargen samt den man får via fargebehandling. Ikke bare forsterker den nyansen til naturlige og kunstige farger, men sikrer også sunn glans. I tillegg styrker produktet strukturen til håret og glatter ut overflaten. Videre inneholder Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase solbeskyttelse som beskytter håret fra skadelig UVA/UVB-stråling og forhindrer uttørking og irritert hodebunn.

4. Påføring

Som navnet indikerer er Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color et tofaset produkt. Derfor må du huske å riste flasken godt før hver påføring. Sørg for at begge faser blander seg. Spray produktet i (enten tørt eller fuktig) hår fra en avstand på rundt 15 cm. Produktet vil gi glans og bli på overflaten lenger. Men hvis produktet kommer inn i øynene må du skylle dem umiddelbart med lunkent vann – slik unngår du irritasjoner. Lagre Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase på et mørkt sted for å holde de verdifulle egenskapene ved like.

5. Konsistens, varighet og duft

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase har to deler. Det lyse laget er hvitt og holder seg på toppen av det andre, som er tyngre og fargeløst. Produktet varer i rundt seks måneders bruk. Det har en fin, behagelig, ikke irriterende duft som fordamper kort tid etter påføring.

Hvorfor liker du Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase?

  • beskytter hårfargen
  • beskytter håret mot skadelig UV-stråling
  • inneholder aprikoskjerneolje
  • tofaset produkt
  • behagelig duft

Hvorfor liker du ikke Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase?

  • inneholder glyserin som kan gi irritasjoner eller overdreven talgutskillelse
  • den kan irritere øynene dine
  • den sørger ikke for næring og styrke til den indre hårstrukturen
  • fungerer bare på hårets overflate