Davines OI Oil

davines-ol-oil

1. Før bruk…

Davines Ol Oil er beregnet på folk med matt hår med flisete tupper. Hovedoppgaven til produktet er å gi håret glansen tilbake, gi det næring, glatte ut og regenerere skadde tupper. En flaske inneholder 135 ml produkt.

Forstøveren er ikke særlig komfortabel å bruke. Davines OI Oil kan kjøpes på nett.

2. Ingredienser

Davines Ol Oil består av silikonoljer og roucouolje. De første skaper et belegg på hårets overflate som beskytter mot høye temperaturer, forurensning, urenheter og andre skadelige stoffer. Roucouolje gir regenererende egenskaper og virker mot frie radikaler. Den forsterker den naturlige hårfargen, gir motstandskraft og forhindrer for tidlig aldring. Sammensetningen består også av silikoner, UV-filtre og duftstoffer.

3. Resultater og egenskaper

Davines Ol Oil tar vare på skadet hår. Den sikrer glans og glatthet. Takket være dette er håret mykt å ta på. Produktet forhindrer floker og gjør børsting og styling lettere. Den tillater heller ikke kruset eller statisk hår. Takket være innholdet av antioksidanter, beskytter Davines OI Oil hår og hodebunn mot frie radikaler, skadelig solstråling, urenheter og annen miljøforurensning. Det interessante er at produktets innpakning kan gjenvinnes.

4. Påføring

Bruken av Davines Ol Oil kan være litt problematisk. Hvorfor? Applikatoren er svært liten, og du må vippe flasken for å få produktet ut. Og hvordan påfører du den i håret? Produktet skal helst brukes før føning og styling, etter sjamponering. Men du kan påføre det i tørt hår også. På denne måten blir håret ditt, spesielt tuppene, beskyttet mot høye temperaturer. Påfør noen dråper av produktet hver kveld, før du legger deg.

5. Konsistens, varighet og duft

Davines Ol Oil har en lett formel som ikke tynger ned håret og som absorberes raskt. Det er et svært effektivt produkt – nok til seks måneders behandling. Hvordan beskrive duften? Den er ganske unik, og du kan kjenne vanilje og den søte aromaen til annattoblomster.

Hvorfor liker du Davines Ol Oil?

  • den regenererer og nærer hårtuppene
  • glatter ut og gir glans
  • inneholder silikoner, roucouolje og UV-filter
  • den har en lett formel som ikke tynger ned håret
  • produktet er effektivt
  • det har en fin duft

Hvorfor liker du ikke Davine Ol Oil?

  • påføringen kan være problematisk
  • liten, upraktisk applikator