Macadamia Healing Oil Treatment

macadamia-healing-oil-treatment

1.Før bruk…

Macadamia Healing Oil Treatment er beregnet for pleie av skadet hår som mangler glans. Hovedoppgavene til produktet er: å gi glans, fuktighet, regenerering, næring og glatthet. En pakke inneholder 125 ml væske. Flasken har en svært komfortabel og lettvint forstøver.

Du kan bestille produktet fra den offisielle nettsiden eller mange nettbutikker.

2. Ingredienser

Som produktnavnet indikerer, er hovedingrediensen macadamiaolje. Den gir foryngende, regenererende, nærende og forskjønnende egenskaper. Den andre svært viktige ingrediensen er arganolje. Det er trolig ikke noe behov for å beskrive de fordelaktige egenskapene til denne, fordi alle hårelskere kjenner dem så godt. Oljen inneholder vitamin A og E, skvalen og naturlig solbeskyttelse. Videre består produktet også av bløtgjøringsmidler, silikoner, duftstoffer og fargestoffer.

3. Resultater og egenskaper

Macadamia Healing Oil Treatment har regenererende og nærende egenskaper. Den gir også glatthet og glans. Produktet gjør børsting lettere og gjør håret lettere å style. I tillegg, takket være den lette formelen, tynger den ikke håret ned og absorberes lett. Macadamia Healing Oil Treatment forhindrer fargebehandlet hår fra å blekne og forlenger varigheten til en hårfarge. Videre beskytter produktet håret og hodebunnen mot skadelig solstråling og reduserer tørketiden.

4. Påføring

Bruken av Macadamia Healing Oil Treatment er svært rask og enkel. Bare påfør en liten mengde av produktet i tørt eller fuktig hår. For å fordele produktet jevnt kan du kjemme håret med en fintannet kam. Du kan også tilsette litt olje i yndlingshårmasken din eller en balsam. På denne måten forbedrer du resultatene til alle produktene. Videre, hvis du vil være sikker på at fargen dekker hele håret jevnt, kan du også bruke Macadamia Healing Oil Treatment.

5. Konsistens, varighet og duft

Macadamia Healing Oil Treatment har en fet og tykk, noe tung konsistens. Den er svært effektiv; en flaske er nok til mer enn seks måneders regelmessig behandling. Den søte og behagelige duften varer ikke lenge i håret. Derfor vil folk som er sensitive mot aromaer definitivt verdsette dette.

Hvorfor liker du Macadamia Healing Oil Treatment?

  • den regenererer, gir fuktighet og næring til hår
  • den glatter ut håret og gir glans
  • den inneholder macadamiaolje som er rik på vitaminer og mineraler
  • den inneholder naturlig solbeskyttelse
  • den er svært effektiv

Hvorfor liker du ikke Macadamia Healing Oil Treatment?

  • den er for oljete og tykk
  • den søte duften kan irritere sensitive folk